Factory next

Discover. develop. deliver.

Uniek in nederland:

High end test faciliteit

Een slimme fabriek is méér dan alleen high-tech machines. Het is een optelsom. Van digitalisering en dataverzameling. Efficiënte processen. Intelligente verbindingen en communicatie. En de mens die het verschil maakt. Maar waar begin je als je jouw fabriek klaar wilt stomen voor de toekomst? Dat ontdek je in Factory NEXT op Perron038!

Een plek waar je inspiratie opdoet. Je kennis vergroot. En nieuwe technologie daadwerkelijk kunt testen. Dat is Factory NEXT Een faciliteit met vijf verschillende labs waar jij met jouw organisatie gebruik van kan maken.

Wil jij aan de slag met 3D metaalprinten, artificial intelligence, vision & optics, robotics & logistics of data driven manufacturing? Of wil je meer informatie? Check hieronder welke machines er zijn en neem contact met ons op!

Doe inspiratie op tijdens een rondleiding of demonstratie

Volg een training of workshop

Test before invest

Voer een onderzoeksproject uit

Geef les in onze fabriek

Logo REACT EU

Ontdek welke machines jij kunt gebruiken:

Aanvraagformulier

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze Fabriek van de Toekomst. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op over onderzoeks- en test mogelijkheden met onze geavanceerde technologieën.

Wij helpen jou je technologische ambities waarmaken. Samen bouwen we aan de toekomst van de maakindustrie!

Naam
Ik heb interesse in het...
Ik wil meer informatie over...

Scroll naar boven