Neem contact op met

Perron038

Perron038 is hét innovatiecentrum van de regio. We organiseren evenementen en vergaderingen, zetten ons in voor talent development, zijn regelmatig in het nieuws met onze mooie locatie. Dit doen we allemaal om te laten zien hoe mooi techniek is en hoe belangrijk technische innovatie is. Samen maken wij de toekomst. Contact met ons opnemen?

038 - 20 22 010

Hanzelaan 95B | 8017 JE Zwolle

Algemeen

Heb jij algemene vragen of wil je informatie over de mogelijkheden bij Perron038? Mail of bel ons gerust, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Workshops & talks

Pas jij bij ons technische karakter en heb je interesse in het organiseren van een vergadering, een evenement of een andere vorm van ontmoeten op Perron038? Mail ons dan!

Talent Development

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van techniek? Wij kunnen jou verder helpen in jouw carrière! Neem voor meer informatie contact met ons op.

PR & Communicatie

Wil je meer informatie over Perron038 op het gebied van PR & Communicatie? Een artikel schrijven, een samenwerking of afstemmen op dit gebied? Dan horen wij graag van je!

Business partner

Samen met onze partners maken wij de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden om partners te worden bij Perron038? Wij vertellen je graag meer!

Waar kunnen we je bij helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar top