Neem contact op met

Perron038

Perron038 is hét innovatiecentrum van de regio. We organiseren evenementen en vergaderingen, zetten ons in voor talent development, zijn regelmatig in het nieuws met onze mooie locatie. Dit doen we allemaal om te laten zien hoe mooi techniek is en hoe belangrijk technische innovatie is. Samen maken wij de toekomst. Contact met ons opnemen?

Een bezoek brengen aan Perron038? Parkeren van auto’s op het terrein is helaas niet toegestaan. Dit kan bij Q-park P+R of Parkeergarage Lübeck. Lopend of met de fiets kun je langs de slagboom van het terrein op komen.

038 - 20 22 010

Hanzelaan 95B | 8017 JE Zwolle

Sanne Jaspers Fayer, Perron038 Operations Coordinator

Events & meetings

Heb je interesse in het organiseren van een vergadering, een evenement of een andere vorm van ontmoeten op Perron038? Mail jouw aanvraag naar Sanne!

Yke

Talent Development

Wil jij je verder ontwikkelen in de technische sector? Wij kunnen jou verder helpen in jouw carrière! Neem voor meer informatie contact op met Yke. Dat kan ook via WhatsApp 📲

Anne

PR & Communicatie

Wil je meer informatie over Perron038 op het gebied van PR & Communicatie? Een artikel schrijven, een samenwerking of afstemmen op dit gebied? Anne hoort graag van je!

Joost

Partnerships

Heb jij algemene vragen of wil je informatie over de partnermogelijkheden op Perron038? Neem contact op met Joost en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Labbeheerder Marthijn Westerup

Fabriek

Wil jij met een onderzoek of training aan de slag in onze fabriek? Neem contact op met Marthijn voor planning en mogelijkheden.

Waar kunnen we je bij helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven