Volg een training of cursus

bij de Perron038 Academy

Hier komt een tekst over het hoe en wat en waarom van de academy

Perron038 verbindt: wij brengen hightech bedrijven en onderwijs- en onderzoekinstellingen samen. Wij faciliteren in kennisontwikkeling en kennisdeling. Dat doen we als onafhankelijke stichting. Als open innovatiecentrum in regio Oost-Nederland waar machinebouwers en productontwikkelaars in de maakindustrie samenkomen. En waar talent altijd centraal staat.

Dat doen we als onafhankelijke stichting. Als open innovatiecentrum in regio Oost-Nederland waar machinebouwers en productontwikkelaars in de maakindustrie samenkomen. En waar talent altijd centraal staat.

Bekijk het aanbod en schrijf je in!

De HAAS CNC machine op Perron038, met Meltio 3D printkop, tijdens de training gegeven door de leverancier.

Training- en cursusaanbod

Cursus Effectief digitaliseren in de maakindustrie

In een tijd waarin digitalisering een onmisbare rol speelt voor het voortbestaan van maakbedrijven, is het essentieel om niet alleen de noodzaak te begrijpen, maar…

Bekijk deze cursus »

Cursus Integraal Robotiseren

Heb jij al inzicht in wat robotisering voor jouw bedrijf kan betekenen? Binnen steeds meer bedrijven worden er (productie)processen gerobotiseerd. De redenen zijn divers: insourcen,…

Bekijk deze cursus »
Demo6 kopie

Praktische

Informatie

De toekomst maak je niet alleen. Dat doe je samen. Daarom sluiten bedrijven en onderwijsinstellingen zich aan op Perron038. Om samen te werken aan de technologie van de toekomst. We bouwen aan hét innovatiecentrum voor de maakindustrie in de regio. En dat doen we met elkaar: technici, studenten, onderzoekers en ondernemers.

Scroll naar boven