Volg een training of cursus

bij de Perron038 Academy

Uitdagingen en kansen in de industrie

Machinebouwers, productiebedrijven en dienstverleners in de industrie staan voor een flinke uitdaging. Vakmensen zijn schaars én we moeten duurzamer, sneller en flexibeler produceren. Nieuwe technologieën - in deze vierde industriële revolutie - op het gebied van o.a; digitalisering, automatisering, additive manufacturing bieden kansen!

Kom in actie en investeer in de industrie 4.0 kennis & skills

Discover: ontdek nieuwe technologie
Develop: leer hoe je er waarde me creëert voor je bedrijf
Deliver: pas het toe in je eigen organisatie

De Perron038 Academy is dé plek waar je nieuwe kennis op doet. In een inspirerende omgeving vol nieuwe technologie, is met koplopers uit bedrijfsleven en het onderwijs uit de regio een trainingsaanbod samengesteld om jou op weg te helpen!

De HAAS CNC machine op Perron038, met Meltio 3D printkop, tijdens de training gegeven door de leverancier.

Actueel training- en cursusaanbod

Spreker tijdens kennissessie op Perron038

Kennissessie: Employer Branding

Na meerdere succesvolle kennissessies over Employer Branding organiseren we op 24 september een nieuwe kennissessie voor HR-professionals en Marketeers! Momenteel wordt er gewerkt aan het…

Bekijk deze cursus »
Demo6 kopie

Praktische

Informatie

Alle trainingen en cursussen vinden plaats op Perron038, hét innovatiecentrum voor de maakindustrie in Zwolle. De trainers zijn experts uit ons netwerk met jarenlange ervaringen in hun vakgebied. Zijn staan met veel enthouiasme klaar om hun kennis aan jou over te dragen!

Binnen de sector zijn er met regelmaat subsidies beschikbaar voor het volgen van trainingen of cursussen. Benieuwd of jij hier gebruik van kunt maken? Wij denken graag met je mee!

Scroll naar boven