Zehnder & Perron038 slaan handen ineen

Zehnder wordt partner van Perron038

‘Making history. Shaping the future’. Het is een van de slogans van Zehnder, het Zwolse bedrijf dat zichzelf producent van een gezond binnenklimaat noemt. Het bedrijf – dat al meer dan 50 jaar in Zwolle gevestigd is – is altijd op zoek naar nieuwe technologieën om te implementeren in het productieproces. Een goede match met Perron038 en dé reden voor het kersverse partnerschap. 

“Zehnder groeit, vooral op het gebied van ventilatiesystemen.” vertelt Nicky Tuink, Head Operations bij Zehnder. “Om de groei te kunnen realiseren hebben we mensen nodig. We weten allemaal dat er schaarste heerst. Daarom zetten wij flinke stappen op het gebied van het automatiseren en digitaliseren van onze processen. De uitdagingen die daarbij komen kijken willen we graag samen met andere bedrijven oppakken. Samen ontwikkelen en testen met nieuwe technologie om kennis en kunde hier in de regio te behouden.”

Fabriek van de Toekomst

Het is nu nog een evenementenruimte, maar binnenkort verrijst er een fabriek van de toekomst op Perron038. Een fysieke locatie in Zwolle waar bedrijven in vijf technologie labs toepassingen kunnen testen en werknemers kennis kunnen opdoen over nieuwe technologie. Één van die labs gaat over nieuwe assemblage technieken. Een belangrijk onderwerp voor Zehnder.

Marius Woldberg, Perron038 vertelt: “Wij hopen van Zehnder te leren over het digitaliseren van het assemblageproces en voor de vraagstukken die bij hen en andere partners spelen kennis te ontwikkelen. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.”

In onderstaande video vertellen Nicky en Marius over het partnerschap

Over Zehnder

Zehnder Group Nederland is marktleider op het gebied van energie-efficiënte, gezonde en comfortabele binnenklimaat systemen. Zij leveren producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. De organisatie maakt deel uit van de internationaal opererende Zehnder Group, een Zwitserse beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 14 landen met 3.000 medewerkers wereldwijd.

Interessant artikel? Vergeet niet om het te delen.

Scroll naar boven