Laden Evenementen

Event: 3D metaalprinten implementeren in jouw bedrijf – datum volgt

Dit event wordt verzet naar het eerste kwartaal van 2022.

Bij het Lectoraat Kunststoftechnologie (Windesheim) en Perron038 streven we ernaar om de 3D metaalprint technologie toepasbaar te maken voor mkb bedrijven in Oost-Nederland. In een driejarig project hebben we kennis en ervaring ontwikkeld om de technologie toegankelijk, begrijpelijk en praktisch te maken voor de maakindustrie. We hebben hele mooie resultaten geboekt en kunnen niet wachten deze met een groot publiek te delen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van 3D metaalprinten in jouw organisatie? Kom naar ons event en leer van onze lessons learned!

Locatie: Perron038, Hanzelaan 95b in Zwolle

Waarom dit event bezoeken?

  • Leer van onze lessons learned in ons driejarige AMBITION project
  • Verwerf kennis van experts en ’touch and judge’ onze demonstrators
  • Bezoek de faciliteit met een van de grootste poederbed 3D metaalprinters van Nederland
  • Ontmoet experts en nieuwe contacten om mee samen te werken
  • En dat alles op een super centrale locatie

Ben jij een R&D Manager die beslist over de introductie van 3D-metaalprinttechnologie in een kleine of middelgrote organisatie? Of een R&D Engineer die de 3D-metaalprinttechnologie binnen jouw organisatie zou kunnen gebruiken? We verwelkomen je graag in het eerste kwartaal van 2022! Meld je hieronder gratis aan.

Sign-up form Metal 3D printing Event

Newsletter

PROJECT AMBITION-ZWOLLE

Dit event is onderdeel van het AMBITION-Zwolle project. Met dit project ontwikkelen Windesheim en Perron038 toepasbare kennis en ervaring voor de (mkb) maakindustrie. De additive manufacturing hub biedt bedrijven de kans om product-specifieke kennis te ontwikkelen.

AMBITION-Zwolle is een Green PAC project en krijgt een bijdrage van Provincie Overijssel die de uitvoering van het project mogelijk maakt.

Green PacLogo Provincie Overijssel

Scroll naar top