Zuidberg Performance Pioneers sluiten aan bij Perron038

Zuidberg

Op Perron038 trappen we het jaar af met goed nieuws! We zijn erg blij dat Zuidberg – producent van high-tech fronthef en PTO systemen, transmissies, tracks en metalen halffabricaten – zich aansluit op Perron038. Het bedrijf uit Ens loopt is een koploper in de maak- en agrarische industrie. Niek Flierman, Manager production support: “Wij als Zuidberg Performance Pioneers sluiten ons graag aan om samen te leren en innoveren. Wij nemen onze kennis op het gebied van productietechnieken – zowel mechanisch als besturingstechnisch – mee en hopen deze verder te verrijken. Hetzelfde geldt voor onze visie op en ervaring met proces automatisering.” 

Over Zuidberg

Zuidberg bestaat uit vier moderne hightech productiebedrijven met elk een eigen specialisme. De engineering, productie, sales en services zijn op één locatie ondergebracht. Daardoor zijn de lijnen letterlijk en figuurlijk zeer kort en is er maximaal sprake van synergievoordelen. De gezamenlijke kennis en ervaring leidt uiteindelijk tot de onderscheidende kwaliteit van ieder Zuidberg-product.

Wereldwijd staat Zuidberg bekend om haar vooruitstrevende visie en technische innovaties. Sinds 1982 zijn ze als familiebedrijf succesvol doorgegroeid tot een absolute marktleider van fronthefsystemen op tractoren. Later kwamen daar eigen aftakas en de rupsbandsystemen bij.

High-end productielocatie

Zuidberg is trots op het feit dat alle producten op één locatie in Ens (Flevoland) ontwikkeld worden. Daar beschikt de producent over een moderne staalfabriek waar, naast eigen producten, ook halffabricaten of eindproducten met én voor derden geproduceerd worden. Zuidberg staat dus niet voor niets bekend als een werkgever die daadwerkelijk investeert in een moderne technische omgeving voor haar 400 medewerkers.

In 2022 bestaat Zuidberg 40 jaar. Benieuwd hoe zij hun jubileum vieren? Houdt de jubileumpagina in de gaten!

Interessant artikel? Vergeet niet om het te delen.

Scroll naar boven