Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Over

Hollander Techniek

Als technisch dienstverlener realiseren wij oplossingen voor onze klanten in de industrie, utiliteit en retail. Van duurzame technische installaties tot data-driven oplossingen. Onze ambities zijn grenzeloos.

Samen met onze ruim 550 enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen wij ervoor dat ondernemingen nooit stil komen te staan én blijven groeien. Of het nu gaat om comfortabel en veilig wonen, werken of recreëren: onze medewerkers nemen de tijd zich te verdiepen in bedrijfsprocessen. Zij hebben namelijk van hun passie hun werk gemaakt. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen met onze klanten en partners komen wij tot innovatieve en duurzame totaaloplossingen die waarde toevoegen aan ondernemingen.

Hollander Techniek

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Bij Hollander Techniek staan nieuwe technologieën hoog op de agenda. Dat is ook de reden om ons aan te sluiten bij Perron038. Perron038 brengt bedrijven, studenten en (toekomstige) engineers van bedrijven dichter bij elkaar waardoor er meer innovatiekracht ontstaat.

Dus in plaats van dat elk bedrijf zelf het wiel uitvindt, ga je dat nu meer samendoen waardoor je een betere ontwikkeling krijgt met minder effort. Door elkaar te versterken word je als cluster sterker maar ook als afzonderlijk bedrijf.  Ofwel: alleen ga je sneller maar samen ben je in staat sprongen vooruit te maken.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Kennisontwikkeling en innovatie op het gebied van product, dienst, proces en samenwerking vormen in de toekomst het fundament van onze werkwijze.  Hollander Techniek wil een innovatief georganiseerd bedrijf worden waar ondernemerschap en vernieuwing centraal staan.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Flex factory of the future

Disruptieve technologieën krijgen in hoog tempo voet aan de grond. Maar hoe maak je als bedrijf snel en deskundig keuzes? Wat heeft potentie en wat is juist niet geschikt in de fabriek? Binnen dit thema werken partners samen aan methoden om systematisch en modulair (machine-) ontwerpen te ontwikkelen.

Data driven production

Door de inzet van een data gedreven machine, geprogrammeerd met enkele aspecten van menselijke intelligentie, ontstaat een nieuwe vorm van productie-intelligentie. Een goede balans tussen mens en machine is het uitgangspunt bij dit thema. Daarom voeren we onderzoek en activiteiten uit om meer te leren over data driven production.

Werken bij Hollander Techniek?

Leer meer over Hollander Techniek

Scroll naar boven