Cibap Next koppelt MKB & Creatief

Ontketen jouw creativiteit!

Over

Cibap Next

Creativiteit zit in iedereen. Het is de missie van Cibap Next om die creativiteit te ontketenen. Hoe blijf je als ondernemer en professional lenig en flexibel in denken en doen? Hoe kan nieuwe creativiteit helpen bij innovatie van nieuwe producten en diensten?

Stilstaan is geen optie, blijven ontwikkelen wordt de norm.

Werkend Nederland krijgt te maken met ingrijpende veranderingen. De nabije toekomst, vol technologische ontwikkelingen, dwingt ons mee te bewegen. Want waar de wereld verandert, ontstaan kansen. Stilstaan is geen optie, blijven ontwikkelen wordt de norm. En dat vraagt nieuwe skills en andere manieren van denken.

Om die switch te maken is creativiteit het onmisbare ingrediënt. Dé superskill van ondernemers die straks het verschil maken. Het is de missie van Cibap Next om die creativiteit te ontketenen. Dat doen we met een breed aanbod aan meet-ups, kennis-en skillsessies voor ondernemers en professionals in het MKB en de creatieve industrie.

Op zoek naar een creatieve oplossing waarmee jouw bedrijf of organisatie het hoofd boven water kan houden in deze onzekere en uitdagende tijden? Geen idee hoe én waar te beginnen? Overuren voor je hersens waarin even met een buitenstaander sparren verlichting kan brengen?

Cibap Next helpt je supergraag! Wij luisteren naar je case, komen met een kosteloos advies maar denken ook vooral met je mee over wie je hier verder in zou kunnen helpen. We kennen de creatieve industrie in deze regio als geen ander en doen niets liever dan juist in de deze tijd de juist matches te creëren met het MKB.

Bel of mail ons vooral voor een virtuele kop koffie!

Tricas

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Stilstaan is geen optie meer, blijven ontwikkelen wordt de norm. Dat betekent meer creativiteit en innovatie. Cibap Next wil deze creativiteit ontketenen door een breed aanbod aan meet-ups, kennis- en skilssessies. Waar kan dat beter dan in het prachtige pand van Perron038?

Wat dragen wij bij aan innovatie

Hoe blijf je als ondernemer en professional lenig en flexibel in denken en doen? Hoe kan nieuwe creativiteit helpen bij innovatie van nieuwe producten en diensten? Dat vraagt een nieuwe en creatieve manier van denken.

Creativiteit zit in iedereen. Het is de missie van Cibap Next om die creativiteit te ontketenen. Dat doen we met een breed aanbod aan meet-ups, kennis-en skillsessies voor ondernemers en professionals in het MKB en de creatieve industrie.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

De speerpunten van Cibap Next

  • Verbinden
  • Ontwikkelen
  • Blijven leren
  • Innoveren en creëren
  • Vormgeven

Leer meer over Cibap Next

Scroll naar top