Cibap Next koppelt MKB & Creatief

Ontketen jouw creativiteit!

Over

Cibap Next

Creatief en cognitief flexibel blijven is de uitdaging voor de toekomst. Cibap Next ontwikkelt trainingsaanbod voor mkb’ers en zzp’ers in Regio Zwolle. Creatief denken helpt je als ondernemer bij innovatie en vernieuwing. Creatief doen zet medewerkers aan tot nieuwe en innovatieve manieren van werken.

Vraag uit de markt centraal

De missie van Cibap Next is trainingsaanbod ontwikkelen in samenwerking met ondernemers, creatieve professionals en meesterdocenten. De vraag uit de markt staat daarom centraal, om zo een aanbod te realiseren dat aansluit op de wensen en behoeften van ondernemers uit Regio Zwolle.

Cibap Next haalt deze vraag op bij meet-ups en tijdens inspiratie- en kennissessies, start samenwerkingen met Authorized Trainingscentra en bestaande bedrijfsacademies uit Regio Zwolle en creëert hiermee opleidingsaanbod op maat onder leiding van meesterdocenten.

youtube-video-thumbnail

Kort en krachtig scholen

Het trainingsaanbod van Cibap Next wordt flexibel aangeboden zodat medewerkers, na hun werk, in korte sessies nieuwe kennis kunnen vergaren. In kleine groepen met voldoende aandacht voor individuele begeleiding. Kort en krachtig (bij-)scholen in een online en/of offline traject.

Leer meer over Cibap Next

Meedenken of meedoen?

Vragen over het aanbod van Cibap Next, of als samenwerkingspartner ook aanbod ontwikkelen? Neem dan contact op met één van de Cibap Next professionals.

Scroll naar boven