AWL

Ensuring global productivity

Over

AWL

AWL is een wereldwijde specialist in verbindingstechnologie. Met vijf vestigingen op drie continenten werken we dagelijks aan een hoge productiviteit van het productieproces van onze klanten. Dit doen we door het ontwikkelen van slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën.

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

De wereldwijde technologische ontwikkelingen gaan hard. Robotisering, automatisering, AI… AWL loopt voorop in deze ontwikkelingen. Dat betekent investeren, ontdekken en soms een lans breken voor nieuwe technieken in markten die nog niet zover zijn. Bij Perron038 geven we studenten de kans aan te haken bij deze vernieuwende tijd en hun talenten daar te ontwikkelen waar het gebeurt.

Educatie is één van AWL’s pijlers: investering in onderwijs is nodig om onderscheidend te blijven in de hightech industrie. Ook partnerschap en innovatie spelen een belangrijke rol hierin. Daarom is AWL één van de founding partners van Perron038.

Wat dragen wij bij aan innovatie

AWL wil innovatieve ontwikkelingen zichtbaar maken en samen met partners innoveren en inspireren. Wij werken graag samen met talenten aan de technologie van de toekomst.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Robotics

Robots! Binnen dit thema definiëren en ontwikkelen de partners van Perron038 de toegevoegde waarde van collaboratieve en autonome robots in productieomgevingen.

Vision application

Vision technologie is van essentieel belang voor productieomgevingen. Op Perron038 onderzoeken, innoveren en werken de partners samen om meer te leren op gebied van vision. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kunnen we visiontoepassingen gebruiken in een productieomgeving?

Sensoring

Hoe kunnen we met de data uit sensoren toegevoegde waarde creëren? Onze partners onderzoeken bijvoorbeeld technieken om onderhoudsmomenten beter in te schatten. Deze kennis en technieken gebruiken zij vervolgens om betere service te leveren aan hun afnemers.

Additive manufacturing

Bij dit thema wordt samengewerkt om te kijken op welke wijze 3D-printtechnologie van toegevoegde waarde kan zijn in de machinebouw.

Werken bij AWL?

Leer meer over AWL

Scroll naar boven