Laden Evenementen

Opening Factory NEXT

Op Perron038 versterken we samen de maakindustrie, door het ontwikkelen én delen van kennis. Met Factory NEXT bieden wij bedrijven een oneindige innovatieafdeling. Op donderdag 18 april vindt de feestelijke opening plaats van onze high-end fabriek: dé plek waar je inspiratie opdoet, ontwikkelt en nieuwe technologie test. 

In Factory NEXT kunnen engineers, studenten en onderzoekers terecht voor het ontdekken en testen van nieuwe technologie op het gebied van AI, Additive Manufacturing, Robotics & Logistics, Vision & Optics en Digital Manufacturing.

Wil jij direct de diepte in en alles weten over een van de labs?
Meld je dan aan voor een workshop of 16 of 17 april »

De mogelijkheden in Factory NEXT zijn eindeloos! Zo kun je trainingen volgen, met jouw team een inspirerende teamdag volgen, concreet aan de slag met een van de machines (test before invest) of een onderzoeksproject starten. Individueel, of met andere bedrijven en de lectoraten van Windesheim samen. Tijdens de opening bruist het op Perron038: in elke hoek is wat te beleven en we vertellen je welke mogelijkheden Factory NEXT jou en je collega’s biedt. Ben jij er ook bij?

Programma

 

12:00 – 14:00 uur Openingsmoment voor genodigden
14:00 – 19:00 uur Open Factory NEXT voor iedereen met interesse!
 • Volg een rondleiding
 • Bekijk demonstraties van machines en testopstellingen in de fabriek én van de lectoraten van Windesheim
 • Leer meer over de geschiedenis van Perron038
 • Ontmoet vakgenoten uit de maakindustrie, het onderwijs en onderzoeksgroepen
 • Geniet van livemuziek, een hapje en een drankje
 • Ontdek wat Perron038 en Factory NEXT jou te bieden hebben!

Tip! Wil jij direct de diepte in en alles weten over een van de labs?
Meld je dan aan voor een workshop of 16 of 17 april »

Tijdens de opening op donderdag 18 april is iedereen tussen 14:00 – 19:00 uur welkom een kijkje te komen nemen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Laat ons weten of je erbij bent door je aan te melden via onderstaand formulier.


Logo Spoorzone ZwollePerron038 is een van de trotse pioniers in innovatiedistrict Spoorzone Zwolle. In het nieuwe gebied Spoorzone Zwolle komt onze geschiedenis, stad en platteland, het hier & nu én onze toekomst tot leven. Tijdens de openingsdag van Factory NEXT nodigen wij iedereen uit om een kijkje te komen nemen hoe we met ons innovatiecentrum een hub willen zijn binnen dit gebied voor iedereen die iets doet met techniek en technologie.

Informatie

 • Datum en tijd

  18 april om 14:00 - 19:00

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs

Scroll naar boven