Sjoerd Keijser vanaf maart Managing Director op Perron038

Sjoerd Keijser, managing director Perron038

Met veel enthousiasme delen we met jullie dat Sjoerd Keijser de rol van Managing Director op Perron038 gaat invullen. Vanaf maart zullen jullie hem op Perron038 en in het netwerk zien verschijnen, maar met dit bericht stellen we hem alvast aan je voor.

Sjoerd: ‘De afgelopen 20 jaar heb ik in diverse rollen gewerkt aan innovatie in het mkb en de maakindustrie. De laatste jaren vervulde ik de rol van business development manager innovatie bij branchevereniging FME. Ik ben betrokken geweest bij de uitrol van de Smart Industry agenda in Oost-Nederland en bij het ontstaan van BOOST Robotics. Vanuit deze rol heb ik enorm veel bedrijven mogen spreken over hun ambities en drijfveren. Ze vervolgens enthousiasmeren, motiveren en helpen concrete stappen te zetten is waar ik mijn meerwaarde kan leveren. Met heel veel plezier!

Wat ik Perron038 wil brengen is een sterkere link naar de buitenwereld: er gebeuren hier veel mooie dingen en dat gaan we verder uitbouwen én delen. Vanaf de start in 2019 heb ik vol bewondering gevolgd wat er hier gebeurt. Perron038 is een plek waar het altijd bruist. Tijdens een van de rondleidingen waar ik bij was werd de vraag gesteld: “Waar in Nederland vind je dit nog meer?”. Met alle innovatiecentra die ik in mijn loopbaan gezien heb, kan ik beamen dat deze plek uniek is. Helemaal met Factory NEXT, de fabriek die we met het hele netwerk, laagdrempelig tot onze beschikking hebben. Ik heb enorm veel zin om met het team, het bestuur en de partners aan de slag te gaan.’

Arjan Duijn, bestuurslid Perron038 deelt namens het bestuur:

‘We zijn erg blij dat we met Sjoerd het team kunnen versterken. We zijn ervan overtuigd dat zijn kennis, kunde en netwerk van toegevoegde waarde gaan zijn bij het verder uitbouwen van Perron038. Vanaf 1 maart starten bestuur en team met de overdracht. We kijken uit naar zijn komst!’

Interessant artikel? Vergeet niet om het te delen.

Scroll naar boven