Wimm

Talent verbindt!

Over

Wimm

WIMM heeft als doel om extra bedrijvigheid te creëren in Overijssel en de Noordoostpolder én de kwaliteit van die bedrijvigheid te verhogen. Door programma’s te ontwikkelen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling voor alle niveaus binnen organisaties – van aanstormend talent en gevestigd middenkader tot aan directies – biedt WIMM deelnemers een slimme en praktisch doorgaande leerlijn. Op deze manier stimuleert WIMM de oproep van de overheid aan mensen om ‘een leven lang te leren’.

Onze visie

De wereld waarin wij leven vraagt veel van individuen. Mensen moeten steeds langer doorwerken tot aan hun pensioen en de veranderlijke maatschappij vraagt om een continue veerkracht van mensen. En juíst om die reden is het belangrijk dat mensen de kans krijgen zich continu te ontwikkelen om inzetbaar te blijven gedurende het werkende leven. Oftewel: Ieder mens heeft recht op een leven lang ontwikkelen.

Onze missie

Wij helpen MKB organisaties en hun medewerkers te ontwikkelen. Dit doen wij door medewerkers in alle lagen van organisaties op te leiden en organisaties te ontzorgen op het gebied van de ontwikkeling van hun medewerkers.

Wij geloven namelijk dat het investeren in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers de kwaliteit en wendbaarheid van het MKB in de regio Overijssel en de Noordoostpolder vergroot. Wij zijn dan ook: Ontwikkelaar van mens en organisatie

wimmklein
wimmklein2

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Wimm is partner van Perron 038 omdat wij geloven dat het bundelen van onze krachten bijdraagt aan het behalen van onze gemeenschappelijke doelstellingen! Terwijl Perron 038 een fysiek platform creëert waar technische bedrijven, professionals en talent met elkaar samenwerken aan de toekomst, is WIMM de onafhankelijke persoonlijke ontwikkelaar en verbinder tussen talent en (technische) bedrijven in de provincie Overijssel.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Wimm zet zich in voor talentbehoud en -ontwikkeling in de provincie Overijssel. Samen met Perron038 en partners werkt WIMM aan een Talent Development programma. In dit programma werken bedrijven en studenten samen aan uitdagende activiteiten en projecten. Bedrijven komen op deze manier makkelijk in contact met

Wij werken aan

talentdevelopment

Perron038 biedt een onafhankelijk talentontwikkelingsprogramma. Wij denken met studenten en professionals mee over welk bedrijf- en carrièrepad het beste aansluit op de persoonlijke wensen en ambities. En we bieden interessante workshops en masterclasses aan. Zodat jij jezelf kan doorontwikkelen. En om (toekomstige) collega’s en dingen te ontmoeten.

Leer meer over Wimm

Scroll naar boven