Wimm

Talent verbindt!

Over

Wimm

WIMM heeft als doel talentbehoud en -ontwikkeling in de regio Overijssel. Dit doen wij enerzijds door studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven in regio Overijssel, door bijvoorbeeld activiteiten voor ze te organiseren rondom het werken en leren in het bedrijfsleven en ze daarin te begeleiden.

Anderzijds motiveren wij het MKB in de regio meer aandacht te vestigen op een leercultuur om zo de kwaliteit van hun organisatie te versterken. Hiervoor bieden wij concrete opleidingsprogramma’s aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in verschillende lagen van het MKB. Wij geloven er namelijk in dat wanneer je ondernemers, medewerkers en aanstormend talent in organisaties de juiste kennis, inzichten en vaardigheden biedt, dit bijdraagt aan een beter ontwikkelde organisatie en daarmee duurzame inzetbaarheid. Dit doen wij met veel enthousiasme en zonder winststreven. WIMM  is een initiatief van participatiemaatschappij Wadinko, Hemmink B.V. en Unica.

Hugo

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Wimm is partner van Perron 038 omdat wij geloven dat het bundelen van onze krachten bijdraagt aan het behalen van onze gemeenschappelijke doelstellingen! Terwijl Perron 038 een fysiek platform creëert waar technische bedrijven, professionals en talent met elkaar samenwerken aan de toekomst, is WIMM de onafhankelijke persoonlijke ontwikkelaar en verbinder tussen talent en (technische) bedrijven in de provincie Overijssel.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Wimm zet zich in voor talentbehoud en –ontwikkeling in de provincie Overijssel. Dit doen wij door studenten en jong talent te verbinden met het technische bedrijfsleven in de regio en ze te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Samen met Perron038 en partners werkt Wimm aan een Talent Development programma. In dit programma werken bedrijven en studenten samen aan uitdagende activiteiten en projecten. Bedrijven komen op deze manier makkelijk in contact met jong talent. En studenten komen in aanraking met interessante bedrijven in regio Overijssel. De ideale manier om potentiële werknemers en werkgevers kennis met elkaar te laten maken.

Naast het verbinden van studenten en het bedrijfsleven, is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van het Talent Development programma. Denk hierbij aan intervisie, loopbaangesprekken en -begeleiding.

Wij werken aan

talentdevelopment

Perron038 biedt een onafhankelijk talentontwikkelingsprogramma. Wij denken met studenten en professionals mee over welk bedrijf- en carrièrepad het beste aansluit op de persoonlijke wensen en ambities. En we bieden interessante workshops en masterclasses aan. Zodat jij jezelf kan doorontwikkelen. En om (toekomstige) collega’s en dingen te ontmoeten.

Leer meer over Wimm

Scroll naar top