Wadinko NV

De Ondernemende Participatiemaatschappij

Over

Wadinko NV

Wadinko is een ondernemende participatiemaatschappij. En heeft als maatschappelijke opdracht het stimuleren van een gezonde regionale bedrijvigheid en werkgelegenheid in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest-Drenthe.

Dat doet Wadinko met substantiële minderheidsbelangen in bedrijven met risicodragend kapitaal, kennis, managementondersteuning en netwerken. De focus ligt daarbij op reële rendementseisen en de continuïteit van de participaties op langere termijn.

Verder geeft Wadinko een impuls aan de kwaliteit van ondernemerschap en behoud van talent in haar werkgebied met WIMM, wat staat voor Wij Investeren in Mens en Maatschappij. Daarnaast is Wadinko mede-initiatiefnemer van Perron038. En van het initiatief WRS.Finance, dat meer inzicht geeft in de financiën, analyse en business controlling van bedrijven in haar werkgebied.

Tricas

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Met de bijdrage in Perron038 wil Wadinko jong en oud talent inspireren én behouden voor de regio. Zodat gezonde bedrijvigheid in het MKB nu en in de toekomst mogelijk blijft.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Wadinko beoordeelt mogelijke participaties op ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie. Vooral ondernemende bedrijven met een groeistrategie kunnen rekenen op de belangstelling van Wadinko. Datzelfde geldt voor ondernemingen op zoek naar unieke oplossingen met duurzame technologieën. Wadinko moedigt haar participaties voortdurend aan tot het formuleren van maatschappelijke doelstellingen en tot duurzaam innoveren, produceren en investeren.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Op het gebied van HRM is WIMM namens de deelnemende bedrijven bij Perron038 actief.

Leer meer over Wadinko NV

Scroll naar boven