VMI

Technology meets success

Over

VMI

VMI is 's werelds grootste producent van high tech bandenfabricagemachines en een belangrijke speler in de blik-, persoonlijke verzorgings- en farmaceutische industrie. Wereldwijd heeft VMI meer dan 1800 mensen in dienst, waarvan ruim 1000 op het hoofdkantoor in Epe. Bij alles wat we doen, richten we ons op onze klanten. Hun succes is ons succes. Door maatwerkoplossingen te bieden, focussen wij ons op de specifieke situatie en leveren wij precies wat nodig is voor hun productieproces. Vanuit lokale servicecentra bieden wij wereldwijd technische ondersteuning.

youtube-video-thumbnail

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

VMI is wereldmarktleider en door continu te ontwikkelen en te verbeteren werkt VMI aan het behoud van deze positie en verdere groei. Alleen met de introductie van nieuwe technologie kunnen we onze leidende voorsprong in de markt behouden. Het is juist in de driehoek onderwijs, student en bedrijf bij Perron038 waarin VMI een meerwaarde ziet. Bovendien levert VMI als bedrijf graag een bijdrage aan de ontwikkeling van talent voor de maakindustrie.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Met het aanleveren van actuele praktijkvraagstukken en het samen zoeken naar unieke oplossingen en duurzame technologieƫn wil VMI partner en inspiratiebron zijn voor student, onderwijs en bedrijfsleven.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Additive manufacturing

Bij dit thema wordt samengewerkt om te kijken op welke wijze 3D-printtechnologie van toegevoegde waarde kan zijn in de machinebouw.

Robotics

Robots! Binnen dit thema definiƫren en ontwikkelen de partners van Perron038 de toegevoegde waarde van collaboratieve en autonome robots in productieomgevingen.

Vision application

Vision technologie is van essentieel belang voor productieomgevingen. Op Perron038 onderzoeken, innoveren en werken de partners samen om meer te leren op gebied van vision. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kunnen we visiontoepassingen gebruiken in een productieomgeving?

Werken bij VMI?

Leer meer over VMI

Scroll naar boven