Tricas

Developing next generation products

Over

Tricas

Tricas is gespecialiseerd in het ontwerpen van producten. Met een duidelijke missie: samen en voor klanten innovatieve, aantrekkelijke en haalbare producten ontwerpen. Tricas ontwikkelt Next Generation Products.

Tricas

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Vanwege de synergie tussen productontwikkeling,  hightech-machinebouw en onderwijs.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Het leveren van hightech (out-of-the-box) kennis in combinatie met korte doorlooptijden (agile) . Dit zijn (belangrijke) redenen waarom wij toegevoegde waarde voor klanten creëren. Vooral in snelgroeiende en veranderende markten zijn deze waarden noodzakelijk.

Innovatie is de kerncompetentie van Tricas. Vanuit het businessmodel van een nieuw product willen wij onze klant overtreffen met de juiste Look and Feel. Daarnaast de juiste mechanische en elektronische eigenschappen omarmen. En uiteindelijk het product optimaal produceren binnen de vastgestelde productiemethodieken.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Additive manufacturing

Bij dit thema wordt samengewerkt om te kijken op welke wijze 3D-printtechnologie van toegevoegde waarde kan zijn in de machinebouw.

Werken bij Tricas?

Leer meer over Tricas

Scroll naar boven