Tolsma-Grisnich

Improving your agribusiness in an intelligent way

Over

Tolsma-Grisnich

Tolsma-Grisnich is als familiebedrijf al meer dan 75 jaar pionier.  En leidend specialist op het gebied van bewaren en verwerken van aardappelen, uien en wortels.

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient Tolsma-Grisnich haar klanten met slimme, innovatieve en conceptgerichte oplossingen. Tolsma-Grisnich ontzorgt haar klanten met hoogwaardige maatwerkoplossingen en een intensieve procesbegeleiding. Zodat zij het hoogste rendement realiseren.

Tricas

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Perron038 is een plek waar we innovatie versnellen, personeel vanuit een grotere regio betrekken en waar we klanten inspireren.

Als partner kijkt Tolsma-Grisnich vanuit betrokkenheid en kennisdeling naar de toekomst. We delen onze kennis met potentieel nieuw personeel, informeren mensen over nieuwe technieken. En inspireren door samen te innoveren.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Tolsma-Grisnich ontwikkelt samen met gerenommeerde partners intelligente oplossingen. Dat zorgt voor een continue stroom aan innovaties in de keten van inschuren, bewaren, verwerken en verpakken op. Informatietechnologie is het sleutelwoord. Denk aan: nog slimmere bewaarcomputers en mechanische koelinstallaties. En software die niet alleen alle stappen in de keten optimaal op elkaar afstemt, maar ook nog eens informatie verzamelt over kostprijs, onderhoud(skosten) en belangrijke gegevens over het te bewaren en/of te verwerken product. Deze intelligente software maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen en producten optimaal te managen.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Werken bij Tolsma-Grisnich?

Leer meer over Tolsma-Grisnich

Scroll naar boven