Tembo

Providing technologies for a better world

Tembo

Tembo is een groep van high-tech bedrijven van over de hele wereld. En ontwikkelt oplossingen voor het grootschalig produceren van duurzame producten.  Binnen de groep heeft elk bedrijf zijn eigen expertise. We geloven dat technologie onze wereld verbeterd. Creatieve mensen met innovatieve mensen zijn hoognodig in de veranderende wereld. Bij Tembo komen deze mensen samen.

Tembo investeert veel in high-tech oplossingen voor high speed mechatronic machines. Onze klanten vereisen veilige en goede producten. Dit resulteert in de behoefte aan geavanceerde diagnostics tools zoals vision en kwalitatieve management systemen. Het monitoren van onze machines en producten levert veel data op. En we gebruiken deze data voor analyse, preventief onderhoud en machine learning. In de nabije toekomst zijn onze high-tech machines uitgerust met robot- en cobotsystemen. Zodat het gebruikersgemak wordt vergroot en de resultaten worden verbeterd.

youtube-video-thumbnail

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Op Perron038 wordt kennis en ervaring met andere bedrijven en instellingen gedeeld. Deze organisaties kunnen bezig zijn met totaal andere klanten en technologieën,  maar toch is er veel gemeenschappelijks. We komen sneller en beter tot technologische implementaties door met elkaar te delen en via cross-over innovatie. Op Perron038 werken we samen met young professionals en studenten aan diverse projecten.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Met cross-over innovatie. We mengen verschillende technologieën met verschillende markten. Zo ontwikkelen we nieuwe oplossingen. Bij alles wat we doen hebben we oog voor de eindgebruiker.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Werken bij Tembo?

Leer meer over Tembo

Scroll naar boven