Batenburg Beenen

Industrial Automation

Logo Batenburg Beenen

Over

Batenburg Beenen

Batenburg Beenen ontwerpt en realiseert complete besturingsinstallaties voor de sectoren industrie, machinebouw, infra en watertechnologie, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Vanuit de vestigingen in Zwolle, Heerenveen en Nijkerk werken 220 enthousiaste medewerkers aan integrale automatiseringsoplossingen om slimmer, veiliger en duurzamer te produceren. Sinds jaar en dag zijn wij vertrouwd met het maken van de verbinding tussen elektromechanische techniek, industriële processen, (besturings)software, slimme producten en uiteindelijk slimme(re) bedrijven. Vanuit langdurige klantrelaties wordt gewerkt met een creatief oplossingsvermogen en een energieke werkhouding aan succesvolle projecten.

Beenen

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

“Wat ons heel erg aanspreekt is de vooruitstrevendheid in techniek en de innovatie die op Perron038 plaatsvindt. Daar houden wij ons als bedrijf ook mee bezig. Door samen te werken aan nieuwe technologieën kunnen we ontwikkelingen versnellen.” aldus Patrick Rietman. De rol van studenten en het onderwijs bij innovatie is volgens hem essentieel. “We zien dat het onderwijs hard werkt om de kloof tussen de huidige lesstof en de gevraagde kennis en ervaring in het bedrijfsleven te dichten."

Wat dragen wij bij aan innovatie

Vroeger waren het alleen je vakmensen die door de installaties liepen en voelden, roken, zagen en proefden wat er aan de hand was. Deze vakmensen zijn schaars en daarom is het van groot belang dat nieuwe technologieën een deel van deze taken uitvoeren. De industrie beweegt zich naar een computergestuurd proces.

De kracht zit volgens Batenburg Beenen in het op de juiste manier integreren van technologie en mens. En jonge mensen enthousiast krijgen voor techniek. Perron038 ademt innovatie en inspireert deze doelgroep. Daar sluiten wij graag bij aan!

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Robotics

Toekomst zonder robotica is tegenwoordig niet meer voor te stellen! Bij Batenburg Beenen helpen wij klanten hun robotica te automatiseren en integreren in het IT landschap van de fabriek om productieprocessen sneller en flexibeler te maken. Wij zijn de partner van Perron038 voor onderzoek naar robotica en de integratie met de huidige fabriek!

Vision

Batenburg Beenen biedt als system integrator geavanceerde vision systemen met AI voor kwaliteitsinspecties in productieomgevingen. Vision integreren met het IT systeem en koppelen aan robotica is onze kracht! Wij van Batenburg Beenen zijn actief bezig met Perron038 om meer kennis te vergaren over de AI achter het systeem, de verschillende cameratechnieken en nieuwe toepassingsgebieden.

Data Intelligence

Van welke machine kan de performance verbeterd worden? Wanneer kan ik onderhoud verwachten? Door vele databronnen om te zetten in bruikbare informatie geeft Batenburg Beenen daar antwoord op. intelligente sensoren in combinatie met slimmere algoritmes maken dit voor elk bedrijf mogelijk.

Werken bij Batenburg Beenen?

Leer meer over Batenburg Beenen

Scroll naar boven