Evenementen

Bij Perron038

We hebben een enorm gave eventruimte op Perron038 en daarnaast beschikken we over vele inspirerende ruimtes die jouw evenement of vergadering net dat beetje extra geven. Wij zijn het innovatiecentrum op het gebied van technologische ontwikkelingen, daarom is het bij ons alleen mogelijk om evenementen te organiseren op het gebied van technologie.

Onze evenementenruimte heeft een momenteel een capaciteit va 2 - 100 personen in verband met Corona. De ruimte is naar wens in te delen en dus op verschillende manieren te gebruiken. Een presentatie, maar ook een plenair overleg voor het gewenste aantal personen is mogelijk. Op Perron038 hebben we ook verschillende vergaderruimtes en werkruimtes. Perfect voor break-out sessies. Deze zijn ook naar wens in te delen. Via wifi is overal snel en goed internet beschikbaar. Er zijn ook tv-schermen beschikbaar, waardoor u eenvoudig (online) vergaderingen kunt houden.

Wil jij een vergadering, workshop of evenement organiseren én is dit op het gebied van technologie?

Neem dan contact met ons op via meet@perron038.nl. Dan helpen wij je graag verder en kijken we samen naar de mogelijkheden!

eventruimte-perron038
vergaderruimtes

Onze agenda

AI Event ‘Developing Algorithms’

Perron038

Op 22 april organiseert Perron038, onder voorbehoud, een event over Artificial Intelligence: Developing Algorithms. Afhankelijk van de geldende Covid-19 maatregelen, wordt het event fysiek of online georganiseerd. Dit event is onderdeel van het PRISMA-project.

Stagehub training

Perron038

Stagiairs die actief zijn op Perron038 nemen deel aan de Stagehub. Voor de Stagehub van 2021 zijn de trainingen gericht op Persoonlijk leiderschap en Communicatie. Afhankelijk van de geldende Covid-19 maatregelen, wordt het event fysiek of online georganiseerd.

Future of Vision Seminar

Perron038

Op 20 mei wordt, onder voorbehoud, het Seminar Future of Vision. Afhankelijk van de geldende Covid-19 maatregelen, wordt het event fysiek of online georganiseerd. Dit event is onderdeel van het PRISMA-project.

Concept Demonstrator Event

Perron038

Op 10 juni organiseert Perron038, onder voorbehoud, een event waarin partners de door hen ontwikkelde demonstrators binnen het PRISMA-project presenteren. Afhankelijk van de geldende Covid-19 maatregelen, wordt het event fysiek of online georganiseerd.

Scroll naar top