Evenementen

Bij Perron038

We hebben een enorm gave eventruimte op Perron038 en daarnaast beschikken we over vele inspirerende ruimtes die jouw evenement of vergadering net dat beetje extra geven. Wij zijn het innovatiecentrum op het gebied van technologische ontwikkelingen, daarom is het bij ons alleen mogelijk om evenementen te organiseren op het gebied van technologie.

Onze evenementenruimte heeft een momenteel een capaciteit va 2 - 100 personen in verband met Corona. De ruimte is naar wens in te delen en dus op verschillende manieren te gebruiken. Een presentatie, maar ook een plenair overleg voor het gewenste aantal personen is mogelijk. Op Perron038 hebben we ook verschillende vergaderruimtes en werkruimtes. Perfect voor break-out sessies. Deze zijn ook naar wens in te delen. Via wifi is overal snel en goed internet beschikbaar. Er zijn ook tv-schermen beschikbaar, waardoor u eenvoudig (online) vergaderingen kunt houden.

Wil jij een vergadering, workshop of evenement organiseren én is dit op het gebied van technologie?

Neem dan contact met ons op via meet@perron038.nl. Dan helpen wij je graag verder en kijken we samen naar de mogelijkheden!

eventruimte-perron038
vergaderruimtes

Onze agenda

Laatste afgelopen Evenementen

Helaas zijn alle evenementen bij Perron038 t/m 1 juni 2020 afgelast

In verband met het Coronavirus treffen wij bij Perron038 de komende tijd alle noodzakelijke maatregelen in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM- Rijksinstituut voor Volksgezondheid en milieu. Dit houdt in dat alle evenementen en vergaderingen bij Perron038 tot en met 1 juni geen doorgang kunnen vinden.

Workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ (district Oost)

Veel, zo niet alles, staat in het teken van digitalisering. Je kunt er niet omheen: digitalisering genereert een hogere omzet en meer productiviteit door efficiëntere processen. Toegepast in nieuwe slimme producten en diensten leidt het tot nieuwe klanten op nieuwe markten en zorgt het voor klantbehoud door in te spelen op de sterk veranderende klantbehoeftes. …

Workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ (district Oost) Lees verder »

Scroll naar top