Laden Evenementen

Workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ (district Oost)

Veel, zo niet alles, staat in het teken van digitalisering. Je kunt er niet omheen: digitalisering genereert een hogere omzet en meer productiviteit door efficiëntere processen. Toegepast in nieuwe slimme producten en diensten leidt het tot nieuwe klanten op nieuwe markten en zorgt het voor klantbehoud door in te spelen op de sterk veranderende klantbehoeftes.

Op 12 maart a.s. organiseert Koninklijke Metaalunie in samenwerking met de Kamer van Koophandel en de netwerkpartners van Boost, het Smart Industry-netwerk in Oost-Nederland, de workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’.

In deze speciaal door Koninklijke Metaalunie en KvK voor het MKB ontwikkelde workshop, delen acht succesvolle ondernemers (Ronnie van den Hurk (De Cromvoirtse), Stefan Morssink (HTC), Rene Kindervater(KSL Solutions), Arjan Ester(AEBI-Schmidt), Martijn Engwerda(IteQ), Jos Knulst (DoosOpMaat.nl), Peter Sleutel (ICT Informatiecentrum) en de hacker Thijs Bosschert) als hologram hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Ze lijken uit een verre toekomst te komen, maar hun verhalen over procesautomatisering, robotisering, ERP, internet marketing, Data en Internet of Things hebben ze de afgelopen jaren gerealiseerd.

Programma
15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.30 uur Opening door Metaalunie
15.35 uur Digitaal de toekomst in (deel 1)
17.00 uur Pauze incl. eten en mogelijkheid tot netwerken
17.30 uur Digitaal de toekomst in (deel 2)
19.00 uur Afronding en aansluitend borrel

Datum: donderdag 12 maart 2020
Tijd: 15.00-20.00 uur incl. hapje en drankje
Locatie: Perron038, Hanzelaan 95B in Zwolle
Kosten: gratis

Aanmelden was mogelijk tot 5 maart, helaas is het nu niet meer mogelijk om je aan te melden.

Informatie

  • Datum en tijd

    12 maart 2020 om 15:00 - 20:00

  • Datum en tijd dag 2

  • Locatie


  • Prijs

Scroll naar boven