Laden Evenementen

Vision Technologie: 5 praktijkcases voor Vision Technologie

Ons vision-project heet PRISMA. Dit staat voor Prototyping, Researching and Innovating vision technology for Smart Manufacturing Applications.

De partners van PRISMA houden zich in dit project bezig met optische systemen in productieprocessen. Beeldverwerkingstechnieken kunnen op verschillende manieren ingezet worden om productieprocessen mogelijk te maken of te verbeteren. De zoektocht wordt ingezet om sneller en doelmatiger de juiste hardware- en software componenten in te schakelen bij het ontwerp van ‘slimme productieprocessen’.

In het kader van dit project organiseren wij interessante, vakinhoudelijke evenementen gerelateerd aan het thema Vision. Door de Coronacrisis en bijbehorende maatregelen heeft dit iets vertraging opgelopen, maar 10 september is het eindelijk zover.  De eerste inhoudelijke bijeenkomst rondom het PRISMA project!

Deze dag geven we je een inleiding over vision technologie, vertellen we je graag over ons PRISMA project en nemen we je mee in vijf praktijkcasussen in de machinebouw waarbij vision technologie wordt ingezet. In de sessie worden van drie machinebouwers de uitdagingen gepresenteerd in het productieproces waarbij vision technologie oplossing kan bieden. Tevens worden op basis van deze cases verschillende type vision systemen gepresenteerd die uit het uitgevoerde benchmarkonderzoek naar voren komen als mogelijke oplossingen. Een technische en tegelijkertijd praktische sessie voor vision specialisten, engineers en R&D medewerkers in de maakindustrie.

De vijf cases van onze partners:

 • IMS: Mold Alignment
 • IMS: Projection Quality for intelligent automotive lightening systems
 • Tembo: Leakage inspection of pods packed in sealed boxes
 • AWL: Automatic inspection of joined parts for Dimensional and geometrical accuracy
 • AWL: Box identification with Artificial Intelligence

Praktische informatie:
Wanneer: 10 september 2020
Waar: Perron038 te Zwolle (Hanzelaan 95b)
Tijdstip: Van 15.30 uur tot 18.00 uur
Voor: De sessies zijn technisch inhoudelijk, dit evenement is dan ook speciaal bedoeld voor bijvoorbeeld  vision specialisten, engineers en R&D medewerkers.
Toegang: De toegang is gratis, maar we willen je wel vragen om je van tevoren aan te melden. Meld je aan via info@perron038.nl.

 

Informatie

 • Datum en tijd

  10 september 2020 om 15:30

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie


 • Prijs

Scroll naar boven