Laden Evenementen

Unlock the AI potential | Kick-off project BRAINS

Het is een vraag waar veel van ons zich mee bezighouden: Hoe kan Artificial Intelligence (AI) voor concurrentievoordelen zorgen? De potentie is groot: uit onderzoek blijkt dat maakindustrie de grootste hoeveelheid data produceert in vergelijking met andere sectoren. Toch komt deze data in veel gevallen niet verder dan opgeslagen op een server. Reden genoeg voor een nieuw R&D project op Perron038: BRAINS. Met zeven partners wordt de komende twee jaar samengewerkt aan de ontwikkeling van concrete data- en AI-toepassingen om slimmer en efficiënter te kunnen produceren. Op 26 september vertellen we jou meer over het project én delen twee experts op het gebied van data-learning en AI hun kennis! 

De voertaal tijdens dit event is Engels

Programma

14:00 uur    Inloop
14:15 uur     Algemene introductie BRAINS – Perron038
14:30 uur     Spreker 1: Emile van Gerwen – Research Fellow bij TNO-ESI
Emile neemt ons mee in het project ‘CareFree – AI-based System Health Assessment Scaled for Industrial Use’. Binnen dit project – uitgevoerd door TNO-ESI in opdracht van Canon – is onderzocht hoe AI ingezet kan worden, om monteurs te helpen bij probleemherkenning. Hij vertelt ons over het vraagstuk én de behaalde resultaten. 
15:00 uur     Spreker 2 : Floris Goet –  Sales Engineer bij FMI ImProvia
FMI ImProvia gebruikt geavanceerde technologieën zoals Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Cloud computing en Big Data Analyse om industriële processen en systemen te optimaliseren. Een van hun specialisten neemt ons mee in een casus over Artificial Intelligence!
15:30 uur     Pauze
15:45 uur     Use cases BRAINS
16:45 uur     Netwerkborrel
17:30 uur     Einde event

Aanmelden

Laat ons weten of je er bij bent via onderstaand formulier.


MET DANK AAN DE EUROPESE UNIE

BRAINS wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het European Fund for Regional Development of the European Union.

Informatie

 • Datum en tijd

  26 september 2023 om 14:00 - 17:00

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs

  Gratis

Scroll naar boven