Laden Evenementen

Een startersfunctie vinden in de techniek: Perron038 schiet te hulp

Voor bijna & pas afgestudeerde technici

Stel. Je bent net afgestudeerd of bijna klaar met afstuderen. Je hebt een mooie technische basis op zak, maar door de Corona-crisis loopt het vinden van je eerste baan toch anders dan gedacht. Dan zou een klein duwtje in de juiste richting best nuttig zijn, toch? Dat vonden de partners van Perron 038 ook en daarom nodigen zij je uit om op 18 juni a.s. naar Zwolle te komen. Daar staat een team van HR-professionals van diverse bedrijven voor je klaar om je te voeden met tips & tricks die je helpen in jouw zoektocht naar werk.

Wat kun je verwachten?

Op locatie Perron038 in Zwolle krijg je van HR-professionals een antwoord op al je vragen. Zij hebben ruime ervaring in het aannemen van personeel binnen hightechbedrijven en weten daardoor een gedegen advies te geven. Je gaat met hen in gesprek (in een Corona-proof omgeving uiteraard) en krijgt daarmee de unieke kans om met een HR-professional te sparren over het zoeken naar een startersfunctie in de techniek. Wil je je CV laten checken? Ook dat kan! Kortom, een dag die niet alleen in het teken staat van het verbreden van je sollicitatiekennis, maar die juist ook het verbreden van je netwerk als resultaat heeft. Dat biedt kansen!

Wanneer: 18 juni
Waar: Perron038 te Zwolle (Hanzelaan 95b)
Tijdstip: Van 10.00 – 12.00 uur of van 14.00 – 16.00 uur
Voor jou: Starter op de arbeidsmarkt met een technische achtergrond
Samen met de partners binnen Perron038: AWL, MechDes, Tembo, Tricas, Tolsma-Grisnich, IMS en WIMM.
Toegang: gratis! Meld je aan via info@perron038.nl

Stichting Perron038 is een onafhankelijke organisatie waar hightech bedrijven samen met onderwijs en onderzoeksinstellingen werken aan de techniek van de toekomst samen met het talent van de toekomst. Meer weten: www.perron038.nl

Informatie

  • Datum en tijd

    18 juni 2020 om 10:00 - 16:00

  • Datum en tijd dag 2

  • Locatie


  • Prijs

Scroll naar boven