Laden Evenementen

PROTO Innovationday & Uitreiking de Innovatieprijs van Regio Zwolle

MODERN MEESTERSCHAP

Vergeet voor heel even Rembrandt van Rhijn, Antoni van Leeuwenhoek en Christiaan Huygens. Ja, stuk voor stuk voorbeelden van visionairs, veranderaars en verbeteraars. Maar anno 2024 staan er nieuwe personen op die de toekomst veranderen. Talenten die geschiedenis schrijven, door opgepoetste oude methodes, strategieën en vaardigheden te combineren met kennis van nu en de nieuwste technologieën.

Welkom in de wereld van Modern Meesterschap. Hier draait alles om het ontdekken van de kracht van creativiteit – de sleutel tot voortdurende innovatie, sociale vooruitgang en economische groei. Dit jaar geven wij inzicht in hoe moderne meesters antwoorden vinden op actuele vraagstukken. Aan de hand van toffe sprekers, baanbrekende workshops en boeiende demonstraties leer jij hoe jij jouw moderne meesterschap versterken kan. Kom langs, raak geïnspireerd en ontwikkel jezelf als een ware pionier.

Tijdens PROTO Innovation Day wordt ook de Innovatieprijs van Regio Zwolle uitgereikt. Elk jaar gaan innovatieve ondernemers uit Regio Zwolle de strijd aan om de Innovatieprijs van Regio Zwolle mee naar huis te nemen. Tijdens het evenement op vrijdagmiddag 28 juni 2024 word je geïnspireerd door innovatieve koplopers, wordt de winnaar bekend gemaakt en is er ruimte om te netwerken. 

Locatie

PROTO Innovation Day vindt plaats op Perron038 in Zwolle. Dé plek waar innovatie, creativiteit en technologie samenkomen.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link »

Informatie

 • Datum en tijd

  28 juni om 13:00 - 19:00

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs

Scroll naar boven