Laden Evenementen

Perron038 Demodag

Het einde van het semester komt in zicht. Voordat de studenten de volgende fase van hun studie ingaan, is het tijd voor de halfjaarlijkse Perron038 Demodag. Tijdens deze middag presenteren de studenten van dit semester hun ideeën, oplossingen, demonstrators en onderzoeksresultaten. De Demodag wordt georganiseerd in samenwerking met Windesheim en de minor Fabriek van de Toekomst.

Op 28 juni vindt óók de PROTO Innovationday plaats. Check de informatie onderaan deze pagina!

Laat je inspireren met technologie en ga met (mede-)studenten in gesprek!

Perron038 Demodag
Vrijdag 28 juni | vrije inloop tussen 13:00 – 16:00 uur
Locatie: Hanzelaan 95b in Zwolle

Sign-up form Perron038 Demodag 28 juni 2024

Naam

Hogeschool Windesheim         


De DEMO-dag valt samen met PROTO Innovationday. PROTO Innovationday is hét kennisfestival van Regio Zwolle waar innovatie, creativiteit en de toekomst samenkomen. PROTO Innovationday vindt dit jaar plaats op 28 juni.

Vergeet voor heel even Rembrandt van Rhijn, Antoni van Leeuwenhoek en Christiaan Huygens. Ja, stuk voor stuk voorbeelden van visionairs, veranderaars en verbeteraars. Maar anno 2024 staan er nieuwe personen op die de toekomst veranderen. Talenten die geschiedenis schrijven, door opgepoetste oude methodes, strategieën en vaardigheden te combineren met kennis van nu en de nieuwste technologieën.

Welkom in de wereld van Modern Meesterschap. Hier draait alles om het ontdekken van de kracht van creativiteit – de sleutel tot voortdurende innovatie, sociale vooruitgang en economische groei. Dit jaar geven wij inzicht in hoe moderne meesters antwoorden vinden op actuele vraagstukken. Aan de hand van toffe sprekers, baanbrekende workshops en boeiende demonstraties leer jij hoe jij jouw moderne meesterschap versterken kan. Kom langs, raak geïnspireerd en ontwikkel jezelf als een ware pionier.

Vergroot je kennis en je netwerk

Samen ontdekken we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de maakindustrie, creatieve sector, ICT/E-commerce, klimaatadaptatie en smart-sustainable living. Tijdens PROTO Innovationday ontmoeten innovators, makers, creatief professionals, bedrijven en studenten elkaar. De sprekers en experts delen hun kennis en inzichten over verschillende onderwerpen binnen het hoofdthema Modern Meesterschap.

 Check het programma op de website.

Informatie

 • Datum en tijd

  28 juni om 13:00 - 16:00

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs

  Gratis

Scroll naar boven