Laden Evenementen

Lancering Perron038 Academy | tijdens PROTO Kennisfestival

De Perron038 Academy is dé plek waar je kennismaakt met innovatieve technologieën. Wij schakelen experts en ervaringsdeskundigen in om jou voor te bereiden op de fabriek van de toekomst. In de Academy maken we nieuwe technologie toepasbaar voor jouw vakgebied. Of je nu engineer, projectmanager, recruiter of marketeer bent: samen maken we de toekomst.

Binnen de Perron038 Academy organiseren we lezingen, masterclasses en trainingen. Maar ook expertsessies voor studenten en de Summerschool. Tijdens deze activiteiten delen we kennis & ervaring en brengen we bedrijven uit de maakindustrie samen. Met het label Technology richten we ons op technici en de Essentials zijn juist ook voor andere afdelingen binnen technische bedrijven. Want om succesvol te innoveren is betrokkenheid vanuit de gehele organisatie essentieel. 

Op vrijdag 24 juni om 11:00 uur wordt de Perron038 Academy officieel gelanceerd! De lancering vindt plaats tijdens het PROTO Kennisfestival. Ben jij partner van Perron038 wil jij de Academy lancering bijwonen? Dan krijg je GRATIS een ticket voor het hele dagprogramma van het kennisfestival! (t.w.v. €25,-)  Gebruik hiervoor de code: perron038academy

Meld je hier aan voor de Perron038 Academy lancering en het PROTO Kennisfestival »

 

Ben je dom als je nog niets met Smart Industry doet?

Bram de Vrught van QING

Tijdens de lancering krijgen we een inspirerende presentatie van Bram de Vrught van QING Groep. In zijn interactieve presentatie deelt hij zijn visie op uitdagingen rondom smart industry. Met nieuwe technologie aan de slag gaan kan lastig en risicovol voelen en om te slagen heb je draagvlak nodig. Daarom deelt Bram ervaringen en usecases vanuit verschillende sectoren om van te leren.

Bram de VrughtQING

Vrijdag 24 juni – 11:00 – 12:00 uur 

Meld je snel aan want vol=vol!

Informatie

  • Datum en tijd

    24 juni 2022 om 09:30 - 15:30

  • Datum en tijd dag 2

  • Locatie


  • Prijs

Scroll naar boven