Laden Evenementen

Datascience en AI als brandstof voor een toekomstbestendig mkb

Hoe houd ik mijn bedrijf draaiende en kan ik effectief inspelen op veranderingen?

Ontdek het tijdens dit event van Windesheim met workshops en presentaties waarin good practices aan bod komen op het gebied van datagestuurd werken, Cybersecurity, Automatisering van processen, AI, HR & Data en Supply Chain Resilience. Geef bij je aanmelding aan voor welke workshop je kiest, per workshop zijn namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar.    

Dit event is speciaal bedoeld voor ondernemers uit het mkb en vertegenwoordigers van branche- en belangenorganisaties en wordt mede mogelijk gemaakt door Movedigi, digitale werkplaats regio Zwolle en Kansen met Data.

Programma

Voor dit event hebben we een inspirered programma samengesteld, met onder andere een keynote van Trendwatcher en futuroloog Adjiedj Bakas en workshops naar keuze.

Tijd Activiteit
08:30 – 09:00 Inloop
09:00 – 09:10 Inleiding door dagvoorzitter Yolanda Beenen
09:10 – 10:00 Keynote Trendwatcher en futuroloog Adjiedj Bakas
10:10 – 11:30 Workshops ronde 1
11:30 – 12:15 Live podcast met Adjiedj Bakas, Niels Naglé en Eghe Osagie, onder leiding van moderator Bart Geeraedts (plenair)
12:20 – 13:20 Netwerklunch
13:25 – 14:45 Workshops ronde 2
15:00 – 15:45 Optioneel: rondleiding door Factory NEXT op Perron038

Per ronde heb je keuze uit workshops op het gebied van: Datagestuurd werken, Automatisering en robotica, HR & data, AI, Cybersecurity, Supply Chain Resiliance, Succesvolle leergemeenschappen voor het mkb.

Over Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas is een inspirerende spreker met een optimistisch en visionair verhaal. Zijn flamboyante stijl en energieke optredens maken zijn lezingen onvergetelijk. Zijn boodschap, zowel populair-wetenschappelijk als hoopgevend, wordt onderstreept door zijn extravagante persoonlijkheid en opvallende stijl. Met positieve reacties van media en bedrijfsleiders, is Bakas een bron van inspiratie voor velen.

De workshops

Voor wie?

Dit event is speciaal bedoeld voor ondernemers uit het mkb en vertegenwoordigers van branche- en belangenorganisaties.

Locatie en tijd

Datascience en AI als brandstof voor een toekomstbestendig mkb vindt plaats op vrijdag 31 mei 2024, bij Perron038 (Hanzelaan 95B, Zwolle). Tijd: 08:30 tot 15:45.

Parkeren van auto’s op het terrein is helaas niet toegestaan. Dit kan bij Q-park P+R of Parkeergarage Lübeck. Lopend of met de fiets kun je langs de slagboom van het terrein op komen.

Aanmelden

Wil je zeker zijn van een plekje bij jouw workshops naar keuze? Meld je dan direct aan via ons aanmeldformulier. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met lectoraat Digital Business & Society:
digitalbusiness-society@windesheim.nl

Informatie

 • Datum en tijd

  31 mei om 08:30 - 15:45

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs

Scroll naar boven