Laden Evenementen

Common Ground in concert

Common Ground is een innovatief festival platform voor jazz, world en klassieke muziek, dat met een enthousiast en gedreven team een podium biedt aan de allerbeste musici uit binnen- en buitenland. Daarbij maken we graag een unieke koppeling tussen de muziek en de omgeving, de voor Zwolle kenmerkende historische locaties binnen de stadsmuren of typisch stedelijke omgevingen zoals de Spoorzone. Zo maken we een mix van historische en ‘rauwe’ plekken, die door de combinatie met high-end klassieke muziek, wereldmuziek en jazz iets heel moois wordt.

Urban Jazz

In een hectische wereld vol verleidingen gaat Artvark zijn eigen weg, onmiskenbaar en gedreven door een intrinsiek gevoel van urgentie op zoek naar nieuwe ontmoetingen. Eén van de ontmoetingen is die met breakdancer Menno van Gorp. De buitengewone klank van vier saxen gecombineerd met de indrukwekkende breakdance skills van Menno tegen de achtergrond van het industriële Perron038 theater maken dit concert ‘one of a kind’. Niet missen dus!*

Artvark

Artvark speelde op grote internationale festivals zoals het Caïro Jazzfestival, North Sea Jazz en Bohemia in Praag. Naast soloconcerten ging Artvark ook bijzondere samenwerkingen aan, zoals die met jazzlegende Peter Erskine, singer-songwriter Pitou, componist Philip Glass en de klassieke sopraan Claron McFadden.

Menno van Gorp (breakdance)

B-boy Menno van Gorp won drie keer de meest prestigieuze breakdance wedstrijd ter wereld: de Redbull BC One World Final. In 2024 doet Menno mee aan de Olympische Spelen wanneer breakdancen voor het eerst op het olympische programma staat. Menno is een ‘big time jazz lover’. Niet zo gek dus dat hij als special guest optreedt tijdens dit concert van het Artvark Saxophone Quartet.

Klik hier om je aan te melden »

Voorprogramma: Lunette Saxophone Quartet

*De bar van Perron038 is geopend. Drankjes mogen mee in de zaal.

Locatie Perron038
Adres Hanzelaan 95B, Zwolle
Datum 18 februari 2023
Tijd 20.00 – 22.00u
Organisatie Stichting Common Ground Festival

Informatie

 • Datum en tijd

  18 februari 2023 om 20:00 - 22:00

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs

Scroll naar boven