Laden Evenementen

Academy: Kennissessie ‘Generaties’

Na twee succesvolle kennissessies over Employer Branding organiseren we in april een nieuwe kennissessie voor HR-professionals en Marketeers! Op woensdagmiddag 12 april gaan we in gesprek over generaties.


14:30 uur – Inloop met koffie en thee

15:00 uur – Introductie door Anne (Perron038)

15:15 uur – Inleiding in de wereld van de generatieleer – Natasja Pierik | Jong&Laan

“Jongeren willen niet overwerken en kunnen niet tegen hiërarchie” – “Oudere collega’s zijn betweterig en schieten niet op”: het zijn stigmatiserende uitspraken die we allemaal wel eens tegenkomen binnen ons bedrijf. Hoe breng je verschillende generaties binnen het bedrijf dichter bij elkaar? Hoe houd je het gesprek op gang? Natasja neemt ons mee in haar ervaringen op het gebied van generatieleer én geeft ons praktische handvatten om ermee aan de slag te gaan.

16:00 uur – Millenials en GenZ: hoe bereik je ze met TikTok? – Stan Boeve | Vonky Agency 

Vervolgens zetten we onze marketing bril op en neemt de altijd enthousiaste Stan van marketingbureau Vonky (en Crowdmedia) ons mee in de wereld van TikTok. TikTok content is rauwer, voelt echter, veel sneller, meer weg van je merk, dichter tegen je doelgroep. Iets wat ons in eerste instantie af kan schrikken. Durf jij jouw merk wat meer los te laten? Durf jij op je smoel te gaan en daarvan te leren? En wil jij weten hoe je content maakt die passend is? Stan wijst je de weg naar fijnere content voor de jongere generatie (alhoewel, misschien niet alleen voor de jonge generatie…).

16:45 uur – Afsluiting, drankje en een hapje!
Meld je gratis aan via onderstaand formulier.

Aanmelden Academy kennissessie 'Generaties'

Nieuwsbrief

Informatie evenement

  • Datum en tijd

    12 april om 15:00 - 17:00

  • Locatie

    Perron038
    Hanzelaan 95B
    Zwolle, 8017 JE Nederland

Scroll naar top