Laden Evenementen

Academy: Kennissessie ‘Generaties’

Na twee succesvolle kennissessies over Employer Branding organiseren we in april een nieuwe kennissessie voor HR-professionals en Marketeers! Op woensdagmiddag 12 april gaan we in gesprek over generaties.


14:30 uur – Inloop met koffie en thee

15:00 uur – Introductie door Anne (Perron038)

15:15 uur – Inleiding in de wereld van de generatieleer – Natasja Pierik | Jong&Laan

“Jongeren willen niet overwerken en kunnen niet tegen hiërarchie” – “Oudere collega’s zijn betweterig en schieten niet op”: het zijn stigmatiserende uitspraken die we allemaal wel eens tegenkomen binnen ons bedrijf. Hoe breng je verschillende generaties binnen het bedrijf dichter bij elkaar? Hoe houd je het gesprek op gang? Natasja neemt ons mee in haar ervaringen op het gebied van generatieleer én geeft ons praktische handvatten om ermee aan de slag te gaan.

16:00 uur – Aan de slag met videomarketing – Stefan Hollegien | Fideo

Vervolgens zetten we onze marketing bril op en neemt Stefan Hollegien van Fideo ons mee in de wereld van videomarketing. De inzet van video wordt steeds belangrijker om jongere (en oudere!) generaties te bereiken. Het produceren van een video is één, maar hoe zorg je dat een (wervings)video ook daadwerkelijk jouw doelgroep bereikt? 

16:45 uur – Afsluiting met een drankje!
Meld je gratis aan via onderstaand formulier.

Informatie evenement

 • Datum en tijd

  12 april 2023 om 15:00 - 17:00

 • Vervolgdatum(s) cursus

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs (excl. btw)

Scroll naar boven