Laden Evenementen

Perron038 Demodag

Het einde van het semester komt in zicht. Voordat de studenten de volgende fase van hun studie ingaan, is het tijd voor de halfjaarlijkse Perron038 Demodag. Tijdens deze middag presenteren de studenten van dit semester hun ideeën, oplossingen, demonstrators en onderzoeksresultaten. De Demodag wordt georganiseerd in samenwerking met Windesheim en de minor Fabriek van de Toekomst.

Op 30 juni vindt óók de PROTO Innovation Day plaats. Als bezoeker van de Demodag kun je dit event met korting bezoeken. Hoe? Check de informatie onderaan deze pagina!

Laat je inspireren met technologie en ga met (mede-)studenten in gesprek!

Perron038 Demodag
Vrijdag 30 juni | vrije inloop tussen 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Hanzelaan 95b in Zwolle

Hogeschool Windesheim         


De DEMO-dag valt samen met PROTO Innovationday. PROTO Innovationday is hét kennisfestival van Regio Zwolle waar innovatie, creativiteit en de toekomst samenkomen. PROTO Innovationday vindt dit jaar plaats op 30 juni. Dit jaar staat PROTO Innovationday in het teken van ‘Moving Grounds’; het stimuleren en versnellen van verandering. We nodigen je van harte uit om naast de DEMO-dag ook deze editie van PROTO Innovationday te bezoeken! Het evenement vindt plaats naast Perron038, bij Hanze Art Station in Spoorzone Zwolle.

Vergroot je kennis en je netwerk

Samen ontdekken we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de maakindustrie, creatieve sector, ICT/E-commerce, klimaatadaptatie en smart-sustainable living. Tijdens PROTO Innovationday ontmoeten innovators, makers, creatief professionals, bedrijven en studenten elkaar. De sprekers en experts delen hun kennis en inzichten over verschillende onderwerpen binnen het hoofdthema Moving Grounds.

Gedurende de dag kun je genieten van een fijne festivalsfeer, inclusief livemuziek en de lekkerste foods & drinks terwijl je netwerkt met de bezoekers. Check het programma op de website.

Als bezoeker van de DEMO-dag kunnen we je de volgende aanbieding doen:

 • Met de kortingscode DEMO23 krijg je 50% korting op je entreekaart (inclusief lunch).

Informatie

 • Datum en tijd

  30 juni 2023 om 10:00 - 16:00

 • Datum en tijd dag 2

 • Locatie

  Perron038
  Hanzelaan 95B
  Zwolle, 8017 JE Nederland

 • Prijs

  Gratis

Scroll naar boven