Vacature: Talent Coördinator Perron038

header-evenementen

Bouw mee aan dé plek voor technisch talent!

De arbeidsmarkt is volop in beweging, volgens jou een prachtige kans om de Talent Development agenda van Perron038 naar een hoger niveau te tillen! Onder jouw leiding ontwikkelt Perron038 zich als een magneet voor talent, dé plek voor alles wat je kan en wil leren over technieken van de toekomst. Je coördineert, faciliteert en geeft uitvoering aan de Talent Development agenda van Perron038. Daarmee lever je een actieve bijdrage aan de personeelsvraagstukken van onze partnerbedrijven.

Talent Coördinator
(32-40 uur per week)

Jouw werkomgeving

Perron038 is dé plek voor de innovatieve maakindustrie in de regio. In het open innovatiecentrum in Zwolle werken we samen aan de toekomst van de high tech maakindustrie. Op onze toffe locatie achter het station van Zwolle vind je de nieuwste robots en technologieën. Technici en bevlogen studenten werken samen, onderzoeken en experimenteren om technologische innovatie mogelijk te maken. Ons motto? Samen maken we de toekomst!

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met onder andere een marketeer, operations coördinator en je werkt samen met de HR-specialisten van onze bedrijfspartners. Perron038 zit in de lift en dat biedt volop kansen om door te groeien en mee te draaien in interne en externe projecten.

Een rol die jou op het lijf geschreven is

Want jij wordt enthousiast van technologie en (jong) talent! Je bent een echte verbinder en onderhoudt relaties met de verschillende betrokken partners en kennisinstellingen. Vanuit een ondernemende instelling ben je de kartrekker binnen de agenda en schakel je waar nodig met andere specialisten om de activiteiten op Perron038 naar een hoger plan te tillen. Een dynamische rol, met uitdagende taken en verantwoordelijkheden:

 • Het door ontwikkelen van de Talent Development agenda van Perron038 en samen met de aangesloten partners nieuwe activiteiten plannen en uitvoeren. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de jaaragenda.
 • 2022 is het jaar van de lancering van de Perron038 Academy! Samen met de operations coördinator bedenk en faciliteer je passende activiteiten vanuit de Talent Development doelstellingen. Je denkt en bouwt mee aan de invulling van het aanbod van de Academy en zet nieuwe samenwerkingen op.
 • Je bouwt verder aan de loketfunctie van Perron038; je spreekt geïnteresseerde stagiairs/afstudeerders, starters en werkzoekenden. Daarna leg je de verbinding naar onze verschillende partners om te kijken naar de mogelijkheden voor de kandidaat.
 • Je onderhoudt contacten met stagiairs, starters en werkzoekenden waardoor er een community van technisch talent ontstaat.
 • Techniek heeft de toekomst. Om het technische karakter van onze regio aan te jagen breng jij de arbeidsmarkt in kaart en zorg je dat deze kennis goed toegankelijk is voor onze partners én de regio.
 • Je onderhoudt contact met het beroeps- en hoger onderwijs om de verschillende wensen, plannen en activiteiten op te halen. Het netwerk van onderwijsinstellingen breid je daarnaast ook buiten Regio Zwolle uit.
 • Je bent projectmanager en budgetbewaker en je legt verantwoording af richting het bestuur van Perron038.

Wat breng jij mee naar Perron038?

 • Hbo werk- en denkniveau, door opleiding of door ervaring verkregen
 • Meerdere jaren ervaring in het HR-werkveld; denk hierbij aan werving & selectie, onderwijs en talentontwikkeling
 • Affiniteit met techniek
 • Een ondernemende instelling en de overtuiging dat samenwerken loont
 • Het vermogen om verschillende belangen goed te verenigen, te verbinden en te representeren
 • Een flinke dosis enthousiasme!

Wat bieden wij?

 • Arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw achtergrond en ervaring
 • Een goed uitgeruste werkplek in een inspirerende werkomgeving mét hele goede koffie en thee
 • Een dynamisch team van collega’s
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
 • De unieke kans om met veel bedrijven samen te werken en een netwerk op te bouwen!

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een inspirerende omgeving, met tal van doorgroeimogelijkheden? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur je CV en motivatiebrief voor 21 januari 2022 naar Marius Woldberg, managing director bij Perron038 (marius.woldberg@perron038.nl). Voor meer informatie over de procedure en het profiel kun je ook contact opnemen met 038-2022010.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessant artikel? Vergeet niet om het te delen.

Scroll naar top