IMS

Taking you steps ahead

Over

IMS

IMS ontwikkelt, bouwt en levert eersteklas productiesystemen op de wereldmarkt van kleine samengestelde producten zoals optieken, sensoren en actuatoren. We zijn een succesvolle partner voor klanten die voorop lopen of de leider in hun sector zijn. Samen creëren we technologieën en systemen die onze klanten een concurrentievoordeel op lange termijn bieden.

Elke productielijn is klant specifiek en vereist een slimme, creatieve combinatie van bestaande en nieuwe technologie. Een productielijn moet niet alleen slim zijn en de juiste output halen maar moet ook betrouwbaar zijn. Een grondig inzicht in de behoeften van onze klanten gecombineerd met onze professionele expertise resulteert in effectieve oplossingen. Als erkend expert op het gebied van vision, lasertechnologie en zeer nauwkeurige positionering en uitlijning ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij het bereiken van hun specifieke en individuele doelen.

Marktleiders in de hele wereld vertrouwen op de expertise en het doorzettingsvermogen van onze collega’s. omdat ze daarmee hun voorsprong op de concurrentie verder kunnen uitbouwen. Ons team bestaat uit 120 professionals met een passie voor technologie en een oprechte toewijding om elk project tot een succes te maken. Wij zijn een team van professionals die open en op gelijke basis samenwerken om een optimaal resultaat voor onze klanten te bereiken. In onze inspirerende en aangename werkomgeving dagen we onszelf voortdurend uit en ontwikkelen we onszelf. Ons succes wordt geleid door een gedeelde passie en toewijding in alles wat we doen.

Marc Beusenberg

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

Perron038 is voor ons een plek waar we verbinding maken met collega-bedrijven en het onderwijs. We zien samenwerking en kennisdeling als heel belangrijke ingrediënten voor innovatie in onze marktsegmenten. Als deelnemer van Perron038 hebben we de mogelijkheid bepaalde kennisgebieden extra  aandacht te geven en actief nieuwe, innoverende oplossingen te creëren. De industrie bepaalt bij Perron038 de “high-tech agenda, en Perron038 biedt geweldige faciliteiten, een verbinding met onderwijs en een zeer inspirerende omgeving om deze agenda uit te voeren.

Wat dragen wij bij aan innovatie

Onze klanten vragen om betrouwbare oplossingen voor geautomatiseerde productie, soms met een nieuwe of verbeterde productie-processtap. Uiteraard proberen we onze klanten en anderen ook een stap voor te zijn en innoveren we vooruit, goed luisterend naar de laatste marktsignalen. Dit vergt een bijzondere en zeer nauwe  samenwerking met onze klanten en een externe betrokkenheid van niet alleen onze R&D en marketing afdeling, maar de gehele organisatie.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Vision application

Vision technologie is van essentieel belang voor productieomgevingen. Op Perron038 onderzoeken, innoveren en werken de partners samen om meer te leren op gebied van vision. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kunnen we visiontoepassingen gebruiken in een productieomgeving?

Werken bij IMS?

Leer meer over IMS

Scroll naar boven