Fraunhofer Project Center

Developing next generation products

Over

Fraunhofer Project Center

De focus van FPC@UT is om samen te werken met de industrie, om zakelijke en technologische oplossingen te bieden die een directe impact hebben op hun bedrijfsresultaten. FPC@UT streeft naar een snelle ontwikkeling en integratie, waar met name duurzaamheid en circulariteit een integraal onderdeel zijn van productie-innovatie. We werken ook samen met de industrie om hun personeel op te leiden door middel van het overbrengen van huidige ​​onderzoeken en resultaten, in de voor hen relevante praktijken.

FPC@UT tracht naar een aanzienlijke toename van de productie effectiviteit en kwaliteit van de werknemers, terwijl afval en energie worden verminderd om de sociale verantwoordelijkheden van de productiebedrijven geleidelijk te vergroten.

Tricas

Waarom doen wij mee

bij perron 038?

FPC@UT is gespecialiseerd in alle aspecten van geavanceerde productie. Door toegang te hebben tot enkele van de intelligentste mensen van Europa, zowel op de Universiteit Twente als bij Fraunhofer, kunnen we bedrijven helpen met het mogelijk maken van technologische veranderingen in hun productieproces- en supply chains.

Wij werken aan

deze innovatiethema's

Wij gaan samen aan de slag met innovatiethema's. Hierin werken teams met techneuten van verschillende bedrijven, studenten, ondernemers en onderzoekers samen. Om te innoveren, onderzoeken en experimenteren.

Additive manufacturing

Bij dit thema wordt samengewerkt om te kijken op welke wijze 3D-printtechnologie van toegevoegde waarde kan zijn in de machinebouw.

Werken bij Fraunhofer Project Center?

Leer meer over Fraunhofer Project Center

Scroll naar top